Frizerski studio Fluid

Frizerski studio Fluid

Usluge koje nudi Frizerski studio Fluid

Frizerski studio Fluid je mjesto koje će vam pružiti vrhunsku njegu kose. Ovaj studio nudi širok spektar usluga koje će zadovoljiti sve vaše potrebe vezane za kosu. Bilo da želite novu frizuru, bojanje kose, oblikovanje ili njegu kose, Fluid Zagreb je pravo mjesto za vas.

Frizerski studio Fluid Zagreb nudi usluge šišanja za žene, muškarce i djecu. Njihovi frizeri su stručnjaci u svom poslu i pružit će vam savjete za njegu kose i stil koji će najbolje odgovarati vašem obliku lica i osobnosti. Osim toga, Fluid Zagreb nudi i usluge bojanja kose, pramenova, balayage-a, ombre-a i ostalih modernih tehnika bojanja kose. U Frizerskom studiju Fluid možete dobiti uslugu oblikovanja kose među ostalim uslugama.

Bez obzira na to želite li ravnu kosu, kovrče ili jednostavno stiliziranu kosu, frizeri u Fluid Zagrebu će vam pomoći da postignete željeni izgled. Osim toga, Fluid Zagreb nudi i usluge njege kose, uključujući tretmane za hidrataciju, obnavljanje i jačanje kose. Frizerski salon u Zagrebu koristi isključivo vrhunske proizvode za njegu kose kako bi osigurao da vaša kosa ostane zdrava i sjajna.

Uz to, Fluid nudi i usluge za posebne prigode poput vjenčanja, maturalnih večeri i drugih svečanosti. Ukratko, ovaj frizerski salon u Zagrebu nudi sve usluge koje su vam potrebne za njegu kose vrhunske kvalitete. Njihovi stručnjaci će vam pomoći da postignete željeni izgled i pritom će koristiti samo najkvalitetnije proizvode za njegu kose. Ako tražite mjesto gdje ćete dobiti vrhunsku uslugu, Fluid Zagreb je pravo mjesto za vas.

Tim stručnjaka u Frizerskom studiju Fluid

Frizerski studio Fluid ima tim stručnjaka koji su posvećeni pružanju najbolje moguće usluge svojim klijentima. Ovaj tim sastoji se od iskusnih frizera koji su educirani u najnovijim trendovima i tehnikama friziranja kose. Svaki frizer u Fluid Zagrebu ima jedinstven pristup svojim klijentima i prilagođava svoj rad prema njihovim željama i potrebama.

Osim toga, tim u Fluidu je vrlo pažljiv i osluškuje želje svojih klijenata kako bi osigurali da su zadovoljni krajnjim rezultatom. Frizerski studio Fluid je poznat po svojim visokim standardima kvalitete i to se odražava u radu njihovog tima. Svaki frizer u Fluidu ima veliko iskustvo u radu s različitim vrstama kose i stilovima frizura.

Osim toga, tim u Fluid Zagrebu redovito sudjeluje na seminarima i radionicama kako bi ostali u tijeku s najnovijim trendovima i tehnikama. To im omogućuje da svojim klijentima pruže najnovije i najmodernije usluge. Kada posjetite Fluid Zagreb, bit ćete dočekani od strane stručnog tima koji će vam pomoći da odaberete frizuru koja će vam najbolje odgovarati.

Svaki frizer u Fluidu je prijateljski raspoložen i spreman je odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam savjete za njegu kose. Ukratko, tim u Frizerskom studiju Fluid je stručan, iskusan i posvećen pružanju najbolje moguće usluge svojim klijentima. Svi frizeri u Fluid Zagrebu imaju jedinstven pristup svojim klijentima i osiguravaju da su zadovoljni krajnjim rezultatom. Ako tražite mjesto gdje ćete dobiti vrhunsku uslugu od strane stručnog tima, Fluid Zagreb je pravo mjesto za vas.

Lokacija i radno vrijeme Frizerskog studija Fluid

Frizerski studio Fluid nalazi se na izvrsnoj lokaciji u samom centru grada. Ovaj studio se nalazi na adresi Gundulićeva ulica 40, što ga čini lako dostupnim za sve koji žive u Zagrebu ili posjećuju grad. Fluid ima moderno uređen interijer koji stvara ugodnu atmosferu za sve klijente.

Osim toga, ovaj studio ima i vrlo ugodan ambijent koji će vas opustiti i učiniti vaš posjet još ugodnijim. Radno vrijeme Frizerskog studija Fluid je prilagođeno potrebama klijenata. Studio je otvoren svakog dana od ponedjeljka do subote, a radno vrijeme je od 9: 00 do 20: 00 sati. Također, Fluid Zagreb nudi i mogućnost zakazivanja termina putem telefona ili interneta, što je vrlo praktično za one koji žele osigurati svoj termin u unaprijed.

Osim toga, Fluid nudi i mogućnost parkiranja u blizini studija. U neposrednoj blizini studija nalaze se javni parkingi, što je vrlo praktično za klijente koji dolaze automobilom. Frizerski studio Fluid je mjesto koje će vam pružiti vrhunsku njegu kose u ugodnom i modernom okruženju.

Njihova lokacija u samom centru grada, uz mogućnost parkiranja u blizini, čini ih vrlo dostupnim za sve klijente. Osim toga, radno vrijeme Fluid je prilagođeno potrebama klijenata, što omogućava fleksibilnost u zakazivanju termina. Jednostavno rečeno, salon za kosu Fluid u Zagrebu je jednostavno dohvatljiv, opremljen modernim interijerom i ima vrlo povoljno radno vrijeme. Ako tražite mjesto gdje ćete dobiti vrhunsku uslugu u ugodnom okruženju, Fluid Zagreb je pravo mjesto za vas.

Pogledajte i usporedite frizere i vizažiste za vjenčanja

Studio Marcela

Studio Marcela

Studio Marcela je kreativna agencija osnovana u Zagrebu 2009. godine. Osnivač i vlasnik agencije je Marcela Šćepanović, koja je prije osnivanja studija stekla bogato iskustvo …

Artistic frizerski salon

Artistic frizerski salon

Artistic frizerski salon je jedan od najpopularnijih salona u gradu koji se ističe po svojim kreativnim i modernim pristupom friziranju. Uslugama koje nudi Artistic frizerski salon možete biti sigurni …

Frizerski salon Nefertiti

Frizerski salon Nefertiti

Frizerski salon Nefertiti je mjesto gdje se mogu dobiti sve vrste frizerskih usluga koje su Vam potrebne. Ovaj salon nudi široki spektar usluga koje su prilagođene različitim tipovima kose i stilovima